Raamfolie voor de zakelijke markt

Haan Raamfolie techniek is officieel dealer van 3M raamfolie en levert glasfolie voor warmtewering, uv-bescherming, energiebesparing en als wapening tegen inbraak en vandalisme. Ook kan glasfolie een decoratieve functie hebben en meer privacy geven.

Belangrijke toepassingsgebieden zijn kantoren en bedrijfspanden, openbare gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen en monumentale gebouwen. Maar bijvoorbeeld serres met veel glas. Eigenlijk overal waar controle van invallend zonlicht, extra isolatie of veiligheid van gebruikers belangrijk is.

3M raamfolie breed toepasbaar

Haan Raamfolie techniek richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Vanuit onze tak Reclametechniek zijn we van oudsher gespecialiseerd in het aanbrengen van reclames op glas, van daaruit doen we ook decoratieve folies met bijvoorbeeld een eigen design of he bedrijfslogo. Energiebesparing is een groeiend thema, zeker nu er eisen worden gesteld aan het energielabel voor kantoren (minimaal label c). De isolerende en warmtewerende glasfolies van 3M helpen het klimaat op de werkplek beter te beheersen. Zowel in de zomer als in de winter. De keuze voor glasfolie verdient zichzelf dan ook terug door de lagere energierekening. Met onze veiligheidsfolies kunnen we een bijdrage leveren in het weren van inbrekers en het tegengaan van vandalisme. De multifunctionele raamfolies helpen ook tegen ongewenste uv-straling en hinderlijke schitteringen.

In een werkomgeving waar concentratie en aandacht belangrijk zijn, mag een optimaal werkklimaat prioriteit krijgen. Onze warmtewerende en ontspiegelende glasfolies kunnen daar een flinke bijdrage in leveren. En dat zonder kostbare en ingrijpende verbouwingen. Een ander mogelijk belangrijk aspect is veiligheid. Overal waar glas toegepast wordt in een omgeving met mensen (en zeker jonge kinderen) zijn strikte regels voor wat betreft doorvalbeveiliging. Onze veiligheidsfolies bieden daarvoor een trefzekere oplossing. Het glas kan nog altijd breken maar door de sterke hechting van de folie ontstaan er geen scherven en juist die zijn zo gevaarlijk. Met de decoratieve folies van 3M kunnen we een schoolgebouw meer kleur geven, ruimtes voorzien van extra privacy of inkijk tegengaan.

Overal waar het welzijn van mensen en dieren voorop staat kan raamfolie een substantiële bijdrage leveren aan extra leefcomfort, productiviteit en veiligheid. Belangrijke voordelen die geen grote investering of een ingrijpende verbouwing vragen. Haan Reclamewerk werkt bijvoorbeeld voor ziekenhuizen, gemeentehuizen en openbare gebouwen waar veel publiek door de deur komt. De innovatieve producten van 3M kennen vele toepassingsmogelijkheden en doen onzichtbaar of juist zichtbaar hun werk. Moderne glasfolie bevat geen metaaldeeltjes en heeft daarmee geen invloed op het bereik van mobiele apparaten. Glasfolie aanbrengen is goedkoper dan kozijnen of ramen vervangen en kan u helpen het energielabel te verbeteren. Een thema dat bij veel overheden voorop staat. Duurzaamheid zit bovendien in de lange levensduur en de goede garantie op dit product.

Ook in een productieomgeving kan glasfolie een waardevolle bijdrage leveren aan een beter werkklimaat en een lagere energierekening. Zonwerende en warmtewerende raamfolie helpt vervelende schitteringen en het prikken van de zon te voorkomen. Door de toepassing van nanotechnologie wordt de hoogstaande zon in de zomer tegengehouden en de laagstaande zon in de winter juist doorgelaten. Ofwel, minder hitte in de zomer en juist wel extra warmte in de winter. Niet alleen prettig voor uw medewerkers maar mogelijk ook belangrijk voor het eindproduct dat u levert. Mogelijk is de uv-werende werking in dat opzicht ook belangrijk. Een ander belangrijk aspect kan veiligheid zijn. Met het aanbrengen van veiligheidsfolie wordt voorkomen dat gevaarlijke glassplinters voor letsel zorgen. Ook werkt deze folie als doorvalbeveiliging.

De glasfolies van 3M doen onzichtbaar hun werk. Belangrijk als uw vensters een etalage functie hebben. Met de moderne meerlaagsfolies is er geen enkele belemmering, het zicht kan er zelfs beter door worden omdat hinderlijke schitteringen gefilterd worden. Warmte en uv-straling krijgen bovendien geen kans, een behoud voor uw inventaris. De innovatieve glasfolies kunnen ook ingezet worden tegen vandalisme, er gaat een inbraakwerende werking vanuit en de kans op krassen door bijvoorbeeld vandalisme of het stallen van fietsen neemt af. Mogelijk bent u gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad? Geen probleem, de folies kunnen op elk type vlak glas aangebracht worden en veranderen het uiterlijk niet. Andersom is de isolerende werking die er vanuit gaat een belangrijke plus, zeker als nog enkel glas is toegepast.

Overal waar in ruime mate glas is toegepast kan de keuze voor glasfolie enorme voordelen bieden. Denk aan een serre waar alle wanden en ook het dak van glas zijn. Een dergelijke ruimte is in de winter lastig warm te stoken zijn en wordt andersom in de zomer vaak bijzonder warm. Isolerende glasfolie helpt om het klimaat beter te beheersen, minder energie te verstoken en de ruimte het hele jaar rond prettiger en bruikbaarder te maken. Speelt veiligheid een rol dan is inbraakwerende folie een goede keuze. De taaie lijmlaag zorgt ervoor dat inbrekers veel langer werk hebben, hier gaat een flinke preventieve werking vanuit. Ontvangt u gasten met bijvoorbeeld huisdieren of kleine kinderen dan is de doorvalbeveiliging een prettige gedachte.

Warmtewerende raamfolie

Warmtewerende folie laat daglicht normaal binnen maar houdt de warmte van de zon buiten. Moderne glasfolie bevat geen metaaldeeltjes en heeft dus geen effect op het bereik van mobiele telefonie. Er zijn verschillende gradaties van lichtdoorlatendheid leverbaar passend voor uw situatie. Met deze folie bespaart u direct op energie voor koeling en zorgen voor een prettige werkomgeving.
Bekijk de mogelijkheden >

Isolerende raamfolie

De eenvoudigste stap naar verduurzaming van uw kantoor of bedrijfspand en een beter energielabel. Onze isolerende raamfolies zijn de beste manier om enkel- of dubbelzijdig glas op te waarderen zonder ingrijpend te verbouwen. Isolatiefolie stopt het ontsnappen van warme lucht via glazen oppervlakten, dat scheelt direct op uw energierekening. In de zomer blijft de warmte juist buiten.
Bekijk de mogelijkheden >

UV-werende raamfolie

Bescherm uw interieur en producten tegen schadelijke instraling van zonlicht met uv-werende raamfolie. De raamfolie van 3M laat het licht van de zon binnen maar filtert de schadelijke uv-straling er welhaast volledig uit. Ook hinderlijke schitteringen op de werkplek worden flink gereduceerd. Andersom is de folie zelf niet of nauwelijks zichtbaar en heeft het geen invloed op mobiele signalen.
Bekijk de mogelijkheden >

Zonwerende raamfolie

Warmteontwikkeling door zonlicht heeft een sterke invloed op het binnenklimaat en daarmee de productiviteit. Koelen kost bovendien veer keer meer energie dan opwarmen. Met de 3M warmtewerende folie hebben we hiervoor een doeltreffende oplossing die zonder grote investering aangebracht kan worden. De folie blijft vele jaren mooi en vraagt geen speciaal onderhoud.
Bekijk de mogelijkheden >

Veiligheidsfolie

Met de 3M glasfolie hebben we de perfecte oplossing op het gebied van doorvalbeveiliging en inbraakwerendheid. Deze veiligheidsfolie bestaat uit meerdere lagen en voorkomt verwonding door glassplinters. Inbrekers hebben aanmerkelijk langer werk om binnen te komen, dat werkt preventief. Ook helpt deze folie uw ruiten te beschermen tegen ongewenste beschadigingen en vandalisme.
Bekijk de mogelijkheden >

Spiegelfolie

Extra privacy nodig zonder in te leveren op lichtdoorlatendheid, dat kan met de slimme raamfolie van 3M. Zowel binnen als buiten toepasbaar voor bijvoorbeeld kantoren, vergaderruimtes en winkels. Kies een spiegeleffect of juist een matte uitstraling. Via de eigen reclamestudio kunnen we maatwerk designs leveren, denk aan tijdelijke acties, bedrijfslogo’s of creatieve patronen.
Bekijk de mogelijkheden >

Barry Ekkers
Adviseur

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Als gecertificeerd dealer voor Noord-Nederland kan Haan Raamfolie techniek u van het beste advies voorzien. Met eigen voorraad en montageploeg zijn we snel inzetbaar voor opdrachtgevers in het hele land.

Neem contact op met Barry