Raamfolie voor diverse toepassingen

Haan Raamfolie techniek is officieel dealer van 3M raamfolie. De innovatieve producten van 3M kennen vele toepassingsmogelijkheden; als warmtewering, uv-bescherming, energiebesparing en voor extra veiligheid. Ook kan glasfolie een decoratieve functie hebben en meer privacy geven. Glasfolie is een duurzame keuze die zonder grote verbouwing een perfecte oplossing zal bieden voor uw bedrijf.

Waarom raamfolie

Met de toenemende aandacht voor welzijn, veiligheid en duurzaamheid is er een sterke vraag raamfolie voor gebouwen. De innovatieve producten van 3M kennen vele toepassingsmogelijkheden en doen onzichtbaar hun werk. Het is de beste manier om gebouwen economisch te verduurzamen. De investering is beperkt, de terugverdientijd is daarmee ook relatief kort. De isolerende werking die er vanuit gaat zorgt in de zomer voor koelte en in de winter voor extra warmte, zo bespaart u in ieder seizoen op energiekosten. Het kan u zelfs helpen een gunstiger energielabel te behalen. Haan Raamfolie techniek geeft u als gecertificeerd dealer graag een berekening op maat voor uw situatie.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Warmtewerende folies

3M is de uitvinder van de zonwerende en warmtewerende raamfolies. Met onze raamfolies realiseert u een optimaal klimaat tegen lagere energiekosten. Meer productiviteit en een duurzame keuze door lagere CO2 uitstoot.

Veiligheidsfolies

3M als marktleider levert de meest innovatieve veiligheidsfolies. Als doorvalbeveiliging, inbraakvertraging of het voorkomen van glassplinters. Met 10 verschillende varianten kunnen we aan de hoogste vereisten voldoen.

Privacy folies

Oneindig veel mogelijkheden tegen inkijk met 3M spiegelende en decoratieve glasfolies. Met deze eenvoudig aan te brengen oplossingen ontneemt u wel het zicht maar niet het licht. Zowel binnen als buiten toepasbaar.

Maximaal rendement met raamfolie van 3M

Met de functionele en decoratieve glasfolies van 3M hebben we altijd de perfecte oplossing voor uw situatie. Ontdek alle voordelen en de vele toepassingsmogelijkheden in onze uitgebreide 3M productfolder. Overtuigd, Haan Raamfolie techniek als gecertificeerd dealer geeft u graag een advies op maat.

Download onze folder

Talloze toepassingsmogelijkheden

Raamfolie is toepasbaar op alle soorten glas en welhaast iedere situatie. Het is voor het oog onzichtbaar en heeft nauwelijks invloed op de lichtinval. Moderne glasfolie is randloos te verwerken en krijgt zeker 10 jaar garantie op de goed werking. We passen onze functionele raamfolies toe voor kantoren, winkels, openbare gebouwen en bijvoorbeeld monumentale panden. Ons belangrijkste werkgebied is Noord-Nederland maar voor grote opdrachtgevers komen we door het hele land.

Vrijblijvend contact opnemen

Warmtewerende raamfolie

Warmtewerende folie laat daglicht normaal binnen maar houdt de warmte van de zon buiten. Moderne glasfolie bevat geen metaaldeeltjes en heeft dus geen effect op het bereik van mobiele telefonie. Er zijn verschillende gradaties van lichtdoorlatendheid leverbaar passend voor uw situatie. Met deze folie bespaart u direct op energie voor koeling en zorgen voor een prettige werkomgeving.
Bekijk de mogelijkheden >

Isolerende raamfolie

De eenvoudigste stap naar verduurzaming van uw kantoor of bedrijfspand en een beter energielabel. Onze isolerende raamfolies zijn de beste manier om enkel- of dubbelzijdig glas op te waarderen zonder ingrijpend te verbouwen. Isolatiefolie stopt het ontsnappen van warme lucht via glazen oppervlakten, dat scheelt direct op uw energierekening. In de zomer blijft de warmte juist buiten.
Bekijk de mogelijkheden >

UV-werende raamfolie

Bescherm uw interieur en producten tegen schadelijke instraling van zonlicht met uv-werende raamfolie. De raamfolie van 3M laat het licht van de zon binnen maar filtert de schadelijke uv-straling er welhaast volledig uit. Ook hinderlijke schitteringen op de werkplek worden flink gereduceerd. Andersom is de folie zelf niet of nauwelijks zichtbaar en heeft het geen invloed op mobiele signalen.
Bekijk de mogelijkheden >

Zonwerende raamfolie

Warmteontwikkeling door zonlicht heeft een sterke invloed op het binnenklimaat en daarmee de productiviteit. Koelen kost bovendien veer keer meer energie dan opwarmen. Met de 3M warmtewerende folie hebben we hiervoor een doeltreffende oplossing die zonder grote investering aangebracht kan worden. De folie blijft vele jaren mooi en vraagt geen speciaal onderhoud.
Bekijk de mogelijkheden >

Veiligheidsfolie

Met de 3M glasfolie hebben we de perfecte oplossing op het gebied van doorvalbeveiliging en inbraakwerendheid. Deze veiligheidsfolie bestaat uit meerdere lagen en voorkomt verwonding door glassplinters. Inbrekers hebben aanmerkelijk langer werk om binnen te komen, dat werkt preventief. Ook helpt deze folie uw ruiten te beschermen tegen ongewenste beschadigingen en vandalisme.
Bekijk de mogelijkheden >

Spiegelfolie

Extra privacy nodig zonder in te leveren op lichtdoorlatendheid, dat kan met de slimme raamfolie van 3M. Zowel binnen als buiten toepasbaar voor bijvoorbeeld kantoren, vergaderruimtes en winkels. Kies een spiegeleffect of juist een matte uitstraling. Via de eigen reclamestudio kunnen we maatwerk designs leveren, denk aan tijdelijke acties, bedrijfslogo’s of creatieve patronen.
Bekijk de mogelijkheden >

Veelgestelde vragen - FAQ

Kort gezegd zorgt glasfolie voor een comfortabeler werkomgeving, het klimaat is het hele seizoen beter beheersbaar en dat zorgt voor meer productiviteit op de werkvloer. Beelschermwerk wordt stukken aangenamer en mensen ervaren het ‘prikken’ van de zon niet meer als ze dicht bij het raam zitten. Andere voordelen zijn de beperktere verkleuring van uw interieur en een lagere energierekening. Naar keuze is er folie om inkijk tegen te gaan en een moderne uitstraling van uw kantoor te creëren met spiegelende folie. Veiligheid kan een ander aspect zijn om voor raamfolie te kiezen.

Bij de aanschaf van functionele raamfolie kunnen de volgende aspecten een rol spelen. Walt wilt u met de folie bereiken: warmte, licht, schittering, verkleuring of een combinatie ervan tegengaan? Hoe belangrijk is de uitstraling van uw winkel of kantoor? Mag daar iets aan veranderen of juist niet? Wilt u misschien ook minder inkijk van buitenaf of van binnen naar buiten? Bent u tegelijk op zoek naar een oplossing voor een lager energielabel? Onze productspecialisten vertellen u graag alles over warmtewerende en alle andere 3M folies in ons assortiment.

Dat is het zeker! Prestige warmtewerende raamfolie is sinds een aantal jaren officieel erkend als product dat kan bijdragen aan het verbeteren van het energielabel (verplicht minimaal C per 2023) van kantoorgebouwen. Ook kan de 3M Prestige helpen bij de reductie van uw CO2 uitstoot. Door de besparing op energie, enerzijds stookkosten en anderzijds koeling, verdient de investering in raamfolie zich relatief snel terug, mooi meegenomen.

Door toepassing van isolerende folie ontstaat er een perfecte balans tussen energiebesparing en toegenomen comfort in de vier seizoenen. In de warmere maanden weerkaatst de folie de warmte van de hoogstaande zon en hoeft uw koelsysteem minder hard te werken. In de winter is er minder verlies van warmte via het glas. Door de meerlaags opbouw van de folie en de toepassing van nanotechnologie wordt de laagstaande zon in de winter weer wél doorgelaten voor extra warmte. Super slim dus, onze adviseurs vertellen er graag alles over.

Bij enkel glas en bij dubbel glas kan glasfolie zonder problemen worden toegepast voor extra veiligheid en isolatie. De 3M folies worden veelal aan de buitenkant aangebracht voor de beste werking. Eigenlijk zijn alle vlakke glassoorten door ons te beplakken, alleen glas met een voelbare structuur komt niet in aanmerking. Vraag onze productspecialisten om advies voor uw situatie.

Barry Ekkers
Adviseur

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Als gecertificeerd dealer voor Noord-Nederland kan Haan Raamfolie techniek u van het beste advies voorzien. Met eigen voorraad en montageploeg zijn we snel inzetbaar voor opdrachtgevers in het hele land.

Neem contact op met Barry