Bedrijfsprofiel

Haan Raamfolie techniek is een dochteronderneming van Haan Reclamewerk uit Stiens. Haan is al tientallen jaren gecertificeerd 3M Gold dealer en marktleider in de noordelijke signmarkt. Naast het aanbrengen van glasfolie leveren we een breed pakket aan reclamediensten voor binnen en buiten. Denk aan gevelreclame, lichtreclame, posters, reclamespandoeken, reclamezuilen en zo meer.

Met een team van ruim 35 mensen adviseren, ontwerpen, produceren én monteren we dat allemaal in eigen beheer. Hiervoor beschikken we over een professioneel machinepark. De montage wordt door heel Nederland gedaan. Opdrachtgevers zijn landelijke winkelketens, marktleiders in zakelijke dienstverlening, horecabedrijven en overheidsinstellingen.

3M Certified dealer

Glasfolie begint met goed advies. Haan Raamfolie techniek, als onderdeel van Haan Reclamwerk heeft al ruim 30 jaar ervaring op de zakelijke markt met het aanbrengen van functionele en decoratieve raamfolies. Aan de hand van een glaschecklist doen we een uitgebreide analyse van uw situatie en op basis daarvan volgt een advies over de gewenste raamfolie. Onze mensen zijn hiervoor opgeleid bij 3M en ze werken met de nieuwste apparatuur voor glasanalyse. We passen uitsluitend hoogwaardige glasfolies van 3M toe, zo bent u verzekerd van de garanties die 3M op haar producten geeft. Het merk is Europees marktleider van glasfolies voor de professionele markt en biedt een totaalconcept van energiebesparing en CO2-reductie middels innovatieve producten.

Meer over 3M

Kies ook voor Haan Raamfolie techniek

Met de 3M glasfolie hebben we de perfecte oplossing voor velerlei toepassingen. Naast de functionele folies leveren we met onze eigen reclamestudio ook veel maatwerk designs. Denk aan raambelettering voor tijdelijke acties, bedrijfslogo’s of creatieve patronen. We geven graag advies op maat voor uw situatie, te beginnen met een vrijblijvend persoonlijk contact.

Grootste signbedrijf van Noord-Nederland
Compleet assortiment 3M raamfolies
De nieuwe manier van verduurzamen!
Altijd een vast aanspreekpunt

Barry Ekkers
Adviseur

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Als gecertificeerd dealer voor Noord-Nederland kan Haan Raamfolie techniek u van het beste advies voorzien. Met eigen voorraad en montageploeg zijn we snel inzetbaar voor opdrachtgevers in het hele land.

Neem contact op met Barry