Bescherm uw interieur met uv-werende raamfolie van 3M

Met de toepassing van glas komt er veel daglicht naar binnen. Helaas wordt uw inrichting daarmee ook blootgesteld aan schadelijke uv-straling. Met het aanbrengen van uv-werende glasfolie van 3M is hier op efficiënte wijze iets aan te doen.

Moderne raamfolie is toepasbaar op alle soorten glas en heeft geen merkbare invloed op de lichtinval. Toch worden ongewenste invloeden zoals warmteontwikkeling, hinderlijke schitteringen en uv-straling op effectieve wijze aangepakt. De 3M glasfolie heeft geen invloed op het bereik van mobiele apparaten. Haan Raamfolie techniek werkt we voor opdrachtgevers in de zakelijke markt door heel Nederland. Het accent ligt op de noordelijke provincies. Onze functionele folies worden toegepast bij kantoren, openbare gebouwen maar ook ziekenhuizen en monumentale panden.

Waarom kiezen voor uv-werende raamfolie?

Met UV-werende folie beschermen we uw meubilair en de stoffering. Ook is het goed voor de gezondheid van uw medewerkers. De innovatieve folies laten het daglicht gewoon binnen maar dan is de uv-straling er welhaast volledig uit. Dit effect wordt versterkt door het feit dat de folie door ons op de buitenzijde van het glas wordt aangebracht. De 3M folie is een behoud van uw inrichting en voorkomt vervelende verkleuringen aan natuurlijke materialen. Met deze folie zijn we bovendien in staat om warmteontwikkeling en hinderlijke schitteringen op de werkplek tegen te gaan. De folie is nauwelijks zichtbaar en behoudt vele jaren haar functie. Op het punt van onderhoud (de bewassing) is er geen extra aandacht vereist. Raadpleeg onze folder voor alle (technische) informatie over de verschillende soorten raamfolie die door ons geleverd worden. Liever advies op locatie? Geen probleem!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Beperk schadelijke uv-straling

Voorkom het verkleuren van uw meubels en stoffering met onze folies.

Zeer geschikt voor kantooromgevingen

De beste keuze voor een comfortabele werkplek zonder schitteringen.

Bescherm uw producten

Geschikt voor winkeletalages om producten zoals kleding te beschermen.

Duurzame keuze

Onze multifunctionele folies hebben een warmtewerende en isolerende werking.

Koel in de zomer – warm in de winter

Bespaar het hele daar door op uw energierekening met de raamfolies van 3M.

Geringe investeringskosten

Verbouwen is niet nodig, de folie kan op alle soorten glas worden gebruikt.

Maximaal rendement met raamfolie van 3M

Met de functionele en decoratieve glasfolies van 3M hebben we altijd de perfecte oplossing voor uw situatie. Ontdek alle voordelen en de vele toepassingsmogelijkheden in onze uitgebreide 3M productfolder. Overtuigd, Haan Raamfolie techniek als gecertificeerd dealer geeft u graag een advies op maat.

Download onze folder

Maximaal rendement met de raamfolies van 3M

Met de functionele glasfolie van 3M houden we in de zomer een belangrijk deel van de warmte buiten. Dit wordt geholpen door de montage aan de buitenzijde; de zonnestraling dringt geheel niet door het glas naar binnen. Zo hoeft u in de zomer veel minder te koelen, blijft de temperatuur binnen aangenaam. In de winter wordt de laagstaande zon juist wél doorgelaten. Tel daarbij de warmte isolerende werking en u begrijpt dat er een flinke besparing op de energierekening mogelijk is. Omdat de uitstoot van C02 omlaag gaat kunt u in aanmerking komen voor een gunstiger energielabel, informeer ernaar bij onze verkoopadviseurs.

Extra rendement

De investering in uv-werende glasfolie is een behoud voor uw producten en inrichting. Door geringe investeringskosten van functionele raamfolie en de langdurige werking ervan is de terugverdientijd korter dan velen denken. Vraag vrijblijvend een rekenvoorbeeld voor uw situatie.

Isolerende werking

Door het aanbrengen van raamfolie verdwijnt er in de winterperiode minder warmte via het glas naar buiten en dat is direct merkbaar in de stookkosten. Tegelijk wordt de laagstaande zon wél doorgelaten, zo kunt u toch profiteren van zonnewarmte in deze tijd van het jaar. Win-win dus.

Beperk zonnestraling

3M folie houdt de warmte van de zon in de zomer buiten en het schadelijke uv-licht heeft geen invloed meer op uw interieur. Ook vervelende schitteringen op de werkplek worden sterk gereduceerd. Het is deze combinatie van eigenschappen die 3M tot marktleider heeft gemaakt.

Veelgestelde vragen - FAQ

De moderne 3M Solar Control Films werken volledig zonder het gebruik van metalen zoals dat vroeger wel gebruikelijk was. Daarom zijn ze bijna onzichtbaar voor het blote oog. Er zijn ook geen ongewenste spiegeleffecten. Uw producten zijn juist perfect zichtbaar. Bij kantoren of monumentale panden verandert er ook niets aan het uiterlijk als u dat niet wilt. Er zijn namelijk wel spiegelende folies leverbaar als mogelijke verfraaiing.

Schadelijke UV-A- en UV-B-straling is voor het grootste verantwoordelijk voor de verkleuring van materialen. 3M’s uv-werende glasfolies helpen om deze ongewenste straling van de zon tot bijna nul te reduceren. Waardevolle meubels en stoffering behouden hun uiterlijk en kleur daarom vele malen langer.

Het geheim van 3M is het meerlaagse ontwerp van haar folies op basis van nanotechnologie. De metaalvrije zonwerende folie is flinterdun en bestaat uit een veelvoud aan transparante lagen van acryl en polyester. In deze samenstelling heeft de folie geen enkele invloed op de werking van mobiele apparaten.

Doeltreffende filtering van uv-stralen is niet alleen een behoud voor uw interieur, het helpt ook bij het verminderen van huidschade. Denk aan versnelde huidveroudering door inwerking van de zon wat uiteindelijk kan leiden tot huidkanker. Om deze reden wordt het toepassen van uv-werende raamfolies dan ook aanbevolen door de Skin Cancer Foundation.

Zeker! Met de toepassing van functionele raamfolie wordt schadelijke uv-straling in belangrijke mate teruggebracht. Voor historische panden met een waardevol interieur is dat een enorm voordeel. De folie is eenvoudig aan te brengen op bestaande beglazing en vraagt geen investering in dubbel glas of nieuwe kozijnen. De oude ruiten worden als het ware opgewaardeerd. Ook is er geen mechanische zonwering (meer) nodig. Met onze innovatieve folie voldoet u aan de richtlijnen van Monumentenzorg.

Barry Ekkers
Adviseur

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Als gecertificeerd dealer voor Noord-Nederland kan Haan Raamfolie techniek u van het beste advies voorzien. Met eigen voorraad en montageploeg zijn we snel inzetbaar voor opdrachtgevers in het hele land.

Neem contact op met Barry