Spiegelfolie van 3M voor extra privacy

Wel naar buiten kunnen kijken maar liever geen inkijk? Dat kan met onze privacy folie. Of zelfs het zicht van beide kanten blokkeren, ook dat is mogelijk. Door een spiegelfolie aan te brengen geven we uw winkel of kantoor bovendien een hoogwaardige uitstraling. Er zijn voor dit doel verschillende soorten folies met ieder hun eigen uitstraling.

Met de 3M privacy raamfolie kunnen we op een eenvoudige manier de privacy vergroten terwijl de lichttransmissie en de transparantie van het glas zoveel mogelijk behouden blijven. We leveren folies om de inkijk van buitenaf tegen te gaan maar ook voor interne glaswanden. Bij die laatste is personalisatie mogelijk door print. Haan Raamfolie techniek werkt landelijk en uitsluitend voor zakelijke opdrachtgevers.

Meer privacy met spiegelfolie

Glas zorgt voor lichtinval maar tegelijk is privacy vaak ook belangrijk. Of het nu gaat om het exterieur of het interieur van bijvoorbeeld een kantooromgeving, met privacy folie van 3M combineren we het beste van beide. De inkijk wordt beperkt maar er wordt altijd nog voldoende licht doorgelaten voor een prettig werkklimaat. Beter vaak zelfs nog omdat hinderlijke schitteringen en ongewenste warmteontwikkeling eveneens kunnen worden tegengegaan. Voor exterieur werken we veelal met spiegelende folies. Raamfolie voor binnen heeft vaak een zandstraaleffect maar we kunnen ook logo’s of patronen uit de folie snijden of een print toevoegen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Verhoogde concentratie

De beste keuze voor een prettige werkomgeving zonder afleiding.

Beperk schadelijke uv-straling

Voorkom het verkleuren van uw meubels en stoffering met onze folies.

Geringe investeringskosten

Geen grote verbouwing nodig – bewezen effectief om inkijk te weren.

Zorgeloos en duurzaam

Eenvoudig te bewassen, niet anders als normaal glas, blijft lang mooi.

Hoogwaardige uitstraling

Met spiegelende folies kunnen bijzondere effecten gecreëerd worden.

Ook voor binnenmuren

Decoratieve glasfolie voor kantooromgevingen, naar keuze met print.

Maximaal rendement met raamfolie van 3M

Met de functionele en decoratieve glasfolies van 3M hebben we altijd de perfecte oplossing voor uw situatie. Ontdek alle voordelen en de vele toepassingsmogelijkheden in onze uitgebreide 3M productfolder. Overtuigd, Haan Raamfolie techniek als gecertificeerd dealer geeft u graag een advies op maat.

Download onze folder

Als decoratie of voor reclame

Onder de vlag van ons moederbedrijf Haan Reclamewerk kunnen we uw kantoor of winkel compleet transformeren door de glazen oppervlakten binnen of buiten te beplakken met decoratieve folie. Dat kan een standaard patroon of print zijn maar ook een ontwerp van onze eigen reclamestudio. Heel geschikt om een tijdelijke actie te promoten of zelfs als permanente restyling. Onze productspecialisten kiezen voor elke toepassing de geschikte folie en adviseren graag over de functionaliteit, bijvoorbeeld een ontwerp waarbij het zicht naar buiten niet wordt beperkt. Moderne glasfolie bevat geen metalen, geeft dus ook geen verstoring van mobiele signalen en wordt van rand tot rand onzichtbaar aangebracht.

Ruimte optimaliseren

Vervang verouderde gordijnen en screens die het zicht belemmeren en maak er een moderne en frisse werkomgeving van met de 3M privacy folie. Ideaal voor toepassingen in vergaderruimtes, ziekenhuizen, hotelkamers en bijvoorbeeld glazen puien van winkels en winkelcentra.

Meer productiviteit

Creëer open ruimtes met toegang tot veel natuurlijk licht maar met behoud van privacy. De innovatieve meerlaags glasfolies van 3M dienen vaak tegelijk verschillende functies. Zo kunnen hinderlijke schitteringen en schadelijke uv-straling eveneens gefilterd worden.

Veilig idee

3M raamfolie houdt ongewenste pottenkijkers buiten. Met de toepassing van folie op glas wordt de kans op ongelukken door glasscherven bovendien aanmerkelijk verkleind. Ook voldoen deze folies aan de hoogste brandveiligheidseisen, dat maakt ze geschikt voor nagenoeg alle omstandigheden.

Veelgestelde vragen - FAQ

Bij enkel glas en bij dubbel glas kan glasfolie zonder problemen worden toegepast voor extra privacy of ter verfraaiing. Eigenlijk zijn alle vlakke glassoorten door ons te beplakken, alleen glas met een voelbare structuur komt niet in aanmerking. Spiegelende folies worden veelal toegepast op de buitenkant van het glas. Decoratieve folies plakken we meestal op de binnenkant. Vraag onze productspecialisten om advies voor uw situatie.

Met de spiegelende of decoratieve raamfolies van 3M voorkomt u ongewenste inkijk van buitenaf, goed voor de privacy maar ook voor het beschermen van waardevolle spullen. Inkijk werende raamfolie heeft een neutrale uitstraling, blokkeert het zicht maar laat andersom nog wel het meeste daglicht door. De folies zijn eenvoudig aan te brengen en daarmee goedkoper dan andere mechanische oplossingen.

Ons moederbedrijf Haan Reclamewerk is gespecialiseerd in het beletteren van voertuigen. Dat kan een enkele bedrijfsauto zijn maar ook een heel wagenpark. Een elektrische fiets, trailer of andersoortig voertuig, ze regelen het voor u. Van bedrijfslogo’s tot het volledig inpakken van uw auto in wrapfolie. Bezoek www.haanreclamewerk.nl voor meer informatie.

Moderne gebouwen bevatten vaak veel glas. Mooi maar de inkijk kan vervelend zijn. Hier zijn verschillende oplossingen zoals gordijnen en plissés voor maar dat is niet in iedere situatie wenselijk en vaak relatief duur als het om maatwerk gaat. Ook past het niet altijd in het ontwerp van de ruimte. Glasfolie is een voordelige optie die perfect op maat gesneden kan worden. De anti-inkijk folie mag op elk type vlakglas worden aangebracht worden, ook HR-glas. Inkijk werende raamfolie blokkeert het zicht vanaf buiten naar binnen maar u behoudt wel gewoon het daglicht, ook heeft het geen invloed op het bereik van mobiele apparaten.

Naast het feit dat er niet meer door het glas naar binnen gekeken kan worden, werkt de folie ook zonwerend en inbraak vertragend. Door zonwerende spiegel- of decoratiefolie te laten plaatsen kunt u een aardige besparing op de energiekosten realiseren. De directe instraling van de zon wordt namelijk effectief geweerd door deze folies. Privacy folie in combinatie met inbraak vertragende folie zorgt ervoor dat ruiten minder snel breken en de scherven bij elkaar blijven. Interesse in onze multifunctionele raamfolies van 3M? We komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.

Barry Ekkers
Adviseur

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Als gecertificeerd dealer voor Noord-Nederland kan Haan Raamfolie techniek u van het beste advies voorzien. Met eigen voorraad en montageploeg zijn we snel inzetbaar voor opdrachtgevers in het hele land.

Neem contact op met Barry