Gecertificeerd dealer 3M raamfolie

Haan Raamfolie techniek als gecertificeerd raamfoliedealer van 3M heeft voor u de beste oplossing op het gebied van warmtewering, energiebesparing, privacy, veiligheid, isolatie, inbraak en vandalisme. Door onze ervaring en de opleidingstrajecten vanuit 3M bent u verzekerd van een goed advies en een passende oplossing zonder risico’s voor uw glas. De beste garantie om jarenlang onbezorgd van uw investering genieten.

In samenwerking met 3M leveren we ook decoratieve folies. Glasfolie is een duurzame keuze die zonder grote verbouwing en tegen lage investeringskosten een groot verschil kan maken. Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met onze productspecialist Barry.

Kies voor de marktleider

3M is de uitvinder van de warmtewerende folies. In 1966 bracht 3M de eerste functionele glasfolie op de markt. Ruim 50 jaar verder is deze fabrikant een van de grootste technologiebedrijven en lopen ze nog altijd voorop met nieuwe innovaties zoals de 3M Thinsulate en Prestige lijn. Wanneer u kiest voor 3M Window Films, dan krijgt u zekerheid, er zijn letterlijk miljoenen vierkante meters van geïnstalleerd over de gehele wereld. Ook is het de fabrikant met de beste garanties in deze industrie. Neem contact op met onze experts om uw aanvraag te begeleiden. Zij geven graag antwoord op uw vragen of plannen een afspraak op locatie.

Maximaal rendement met raamfolie van 3M

Met de functionele en decoratieve glasfolies van 3M hebben we altijd de perfecte oplossing voor uw situatie. Ontdek alle voordelen en de vele toepassingsmogelijkheden in onze uitgebreide 3M productfolder. Overtuigd, Haan Raamfolie techniek als gecertificeerd dealer geeft u graag een advies op maat.

Download onze folder

Betrouwbare 3M glass check

De productspecialisten van Haan Raamfolie techniek zijn opgeleid bij 3M en beschikken over specialistische meetapparatuur om het soort glas, de dikte, tussenruimte en het risico op thermische spanningen vast te stellen. We nemen daarbij zo’n 20 verschillende variabelen mee. Haan Raamfolie techniek is door 3M gecertificeerd voor het uitvoeren van glasstressanalyses en glasprestatieberekeningen bij opdrachtgevers in heel Nederland. Op basis van onze rapportage wordt de keuze voor het juiste type glasfolie voor uw situatie gemaakt. Zo weet u zeker dat er geen schadelijke bijwerkingen zijn en dat de folie gegarandeerd voor vele jaren mooi blijft en haar warmtewerende functie behoudt. Moderne glasfolie bevat geen metalen, geeft dus ook geen verstoring van mobiele signalen en wordt van rand tot rand onzichtbaar aangebracht.

Barry Ekkers
Adviseur

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Als gecertificeerd dealer voor Noord-Nederland kan Haan Raamfolie techniek u van het beste advies voorzien. Met eigen voorraad en montageploeg zijn we snel inzetbaar voor opdrachtgevers in het hele land.

Neem contact op met Barry